background
Finansiera ingreppet

Vad kostar ett ingrepp?

Genom att använda Implantatinfos kostnadsräknare kan du lätt få ett webbaserat kostnadsförslag som visar vad det skulle kosta för dig att göra ett tandimplantat. Du har även möjlighet att jämföra olika kostnadsförslag och ta det beslut som är bäst för dig.

Klicka här för öppna kostnadsuträknaren.

Försäkringsbolag

Försäkringskassa

I det svenska systemet för tandvårdsstöd finns ett högkostnadsskydd som innebär att du vid större behandlingar, som ett tandimplantat, bara behöver betala en del av kostnaden ur egen plånbok. Försäkringskassan betalar ersättning för resten av kostnaderna. Här kan du läsa mer om reglerna för tandvårdsstöd.

  • film Underkäke

  • film Överkäke

  • film Rengörning

  • galleri Våra bilder

Kostnadsuträkning

Raknare

Implantatinfo AB · 0738 - 781 980 · kontakt@implantatinfo.se, © Implantatinfo JL AB, 2012.

Ladda ner kostnadsuträknaren.

Den här sidan använder cookies

appstore googleplay

Kostnadsuträknare för tandimplantat

Nedan anges ett snittpris för vald behandling. Summan kan variera beroende på vilken typ av ingrepp det handlar om samt hur stort det är.

Försäkringskassans referenspris:

0 kr

Genomsnittspris i hela Sverige:

0 kr
Materialkostnad

Om din tandläkare gjort en kostnadsuppskattning utöver standard kan du ange den summan du fått här. Om du inte har talat med din tandläkare kan du skriva en nolla (0) i rutan.

Försäkringsavdrag

Här kan du beräkna preliminär ersättning från Försäkringskassan. Ersättningen baseras på de kostnader du betalat hos din tandläkare inom en högkostnadsperiod (12 månader).